Haddini bilmez gazeteci hakkında dava açıldı
18 Ocak 2021, Pazartesi

     Haddini bilmez gazeteci hakkında dava açıldı.

 

     Rüşvetçi, fırsatçı, vatan haini, ayıp yapan, lan, çakal, çete bunlar gibi sözler Gazetecilik ahlakıyla bağdaşmayan gayrı ahlaki sözlerdir. Sağlık çalışanlarının alın teri için “rüşvet” diyen bir kimsenin akıl sağlığından şüphe duymak gerekir. Murat Alan, cehalet dolu cümleleriyle yüzbinlerce sağlık çalışanı hakkında iftira atmıştır. 

     Bu sözler kendini Gazeteci sanan bazı kişiler tarafından tüm sağlık çalışanlarının emeğine, alın terine, duruşuna karşı söylenmiş olup sağlık çalışanlarımızın vicdanında derin yaralar oluşturmuştur.

     Bilmediği ve araştırmadığı konularda sağlık çalışanlarımıza Çakallar diyerek saygısızca üslup kullanan Mustafa Albayrak'ı şiddetle kınıyoruz. 

     Bu üslupla haklı çıkamazsınız.

      Sağlık çalışanlarımızın ne denli zor şartlarda çalıştığını ve ailelerinden ayrı kaldıklarını halkımız gayet iyi biliyor...

     Gece gündüz demeden Covid-19 Virüsüne karşı mücadele eden, şehit olan sağlık çalışanlarımıza karşı kin ve nefretlerini kusan bu şahıslar hakkında gerekli hukuki işlem başlatılmıştır. Yargı önünde elbette bunun hesabını verecektir.

     Sayın Cumhurbaşkanımızın umudun adı olan nitelendirdiği sağlık çalışanları sahipsiz değildir.

 

 

Mehmet BİNGÖL

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı

 

 

https://www.saglikpersonelihaber.net/gundem/saglikciya-rusvetci-diyen-murat-alan-hakkinda-dava-acildi-halki-kin-ve-dusmanliga-tahrik-asagilamaiftira-h11857.html

 




 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :