Malatya Sağlık Sen Şubesi olarak, ‘’ Benim için oyna dostluk kazansın ‘’ Futbol Turnuvasını İzledik
27 Nisan 2018, Cuma

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeler Olarak, Malatya Yetiştirme Yurtlarında Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği’nin ( MALATYA YADER ) organize ettiği ‘’ Benim için oyna dostluk kazansın ‘’ futbol Turnuvası final maçını izledik.

Malatya Yetiştirme Yurtlarında Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği ( MALATYA YADER ) ‘nin Yetiştirme Yurtlarına ve koruyucu aile hizmet modeline farkındalık yaratmak amacı ile organize ettiği, ilimizdeki resmi kurumların katıldığı ‘’ Benim için oyna dostluk kazansın ‘’ halı saha futbol turnuvası nefesleri kesen maçlara sahne oldu.

Turnuvanın final maçı Yeşiltepe Ampute Futbol Sahası'nda oynandı. Final maçını Malatya Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi - 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığını 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, TFF Malatya Bölge Müdürü ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Fahrettin Eserdi ve Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklar takdim etti. Bütün katılımcılara ve katkı sağlayan kurumlara plaket ve kupa takdim edildi. Kupa töreni sonrası konuşan, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, Yetiştirme Yurtlarına ve koruyucu aile hizmet modeline farkındalık oluşturmak amacı ile turnuvayı organize eden Malatya Yetiştirme Yurtlarında Ayrılanlar Derneği’ne ( MALATYA YADER ) ve katılımcılara teşekkür etti.
Kupa finalinin ardından takım temsilcileri, yetiştirme yurtlarında kalan çocuklar ve protokol üyeleri fotoğraf çektirdi.

Malatya Sağlık Sen Şube Başkanlığı olarak İlimiz Sağlık camiasını temsilen final oynayan iki güzide takımlardan Malatya Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri takımı oyuncularına hediye takdim ederek maçtaki başarılarına ve gösterdikleri performansa tebrik ve teşekkür ettik. Günün anısına takımları ile hatıra fotoğrafı çektirdik. Tüm oyuncuları tek tek tebrik ettik.

PAYLAŞ :