İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Ahmet KIZILAY'a ziyaret
19 Haziran 2019, Çarşamba

İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Ahmet KIZILAY'a,İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde (TÖTM) dünyada ilk kez aynı anda yapılan 5 hastaya karaciğer nakli operasyonunda 5 verici, 5 tane de alıcı ile toplam 10 odada ameliyatla gerçekleştirilen başarılı operasyondan dolayı Sağlık-Sen Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri olarak tebrik ziyaretinde gidildi.

Şube Başkanımız Sayın Mehmet BİNGÖL "Sayın Rektörümüze,Sayın Başhekimimiz Prof.Dr.Ali BEYTUR'a,Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a ekibine ve tüm sağlık çalışanlarına,bu rekor sayesinde ülkemizin Malatya’nın İnönü Üniversitesini, Karaciğer Nakli Enstitüsünün sesini bütün dünyaya duyurarak organ nakli konusunda, sağlık turizmi konusunda da dünyada başı çekeceğimize inanıyorum. Tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet KIZILAY ise "nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim.Memur-Sen ve Sağlık-Sen bizim herzaman görüşlerine önem verdiğimiz,istişare ettiğimiz,diyalog halinde çalıştığımız bir sendikadır.Çalışanların hak ve menfaatleri konusunda sık sık görüşlerine başvurmaktayız."dedi.

Ayrıca,Sağlık Sen Malatya Şube Başkanlığı olarak TÖTM'de sağlık çalışanlarının sorun,talep ve isteklerini Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet KIZILAY'a ve Başhekimimiz Sayın Prof.Dr.Ali BEYTUR'a ilettik.Çalışmalarından dolayı kendilerine başarılar dileriz.

Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet KIZILAY,çalışanların talepleri konusunda yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :