MEMUR SEN İL TEMSİLCİLİĞİ DEVİR TESLİM VE BASIN AÇIKLAMASI
24 Aralık 2018, Pazartesi

MEMUR-SEN MALATYA İL TEMSİLCİLİĞİ

Değerli dava arkadaşlarım; güçlü teşkilat,güçlü Memur-Sen sloganı ile yola çıkıyoruz.Her Kurumda ve her alanda daha güçlü bir şekilde Kamu Çalışanlarının hak mücadelesine talip oluyoruz. Birlikten ve samimiyetten güç doğar diyoruz.

 Kardeşlerim, bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. İnşallah sizler ile birlikte daha güzel yarınlara Memur-Sen imizi getireceğiz.

 Zor bir görevi devraldığımızı, beraberinde gelen sorumlulukların farkında olduğumuzu ve üstesinden gelmek için canla başla çalışacağımı bilmenizi isterim.

 Bizden önce Malatya İlinde Memur-Sen tarafından çok önemli başarılara imza atıldı. Sayın Kerem YILDIRIM Başkanıma ve önceki Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği yapmış olan tüm Başkanlarıma emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde başarılar dilerim.

Yeni dönemde kaynakların verimli ve ekonomik olarak kullanılması için gerekli planlamaları yapacağız. Özellikle genç  kardeşlerimize yönelik çalışmalara daha ağırlık vereceğiz.

Malatya İlinde yaklaşık 16500 üyenin bulunduğu, tüm hizmet kolları ile yetkili olan Memur-Sen ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak hareket ederek, İlimizin ve Ülkemizin huzuru için mücadele edeceğiz.Kamu çalışanlarımızın özlük hakları ve menfaatleri doğrultusunda hep birlikte hareket ederek Memur-Sen imizi daha aktif ve başarılı hale  getirmek için mücadele edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler,saygılar sunarım.

 

                                                                   Mehmet BİNGÖL

                                                                   Memur-Sen İl Temsilcisi


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :