MALATYA'DA YETKİNİN ADRESİ; SAĞLIK SEN
23 Mayıs 2018, Çarşamba

Malatya Sağlık Sen şubesi olarak her zaman olduğu gibi bu yılda büyük emek ve gayretlerimiz neticesinde yetki yine emin ellerde kaldı.

İlimizdeki Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında, Üniversitede, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde ve Adli Tıp Kurumunda yetkili olmaya devam ettik. Bu yetki dönemi içerisinde büyük gayret ve özveri gösteren Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere İlçe Temsilcileri ve İş Yeri Temsilcileri arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bize güvenerek yanımızda olup destek olan üye arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Sürekli sahada arkadaşlarımızla beraber olup çalışanların sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti sarfederek çalışanların teveccühünü kazanıp her yıl düzenli olarak büyümeye devam ettik. Sürekli çalışanın yanında olduk, onların sesi olduk, onlarla beraber sevinip onlarla beraber üzüldük. Onlardan biri olarak hep ne kazanım sağlayabiliriz onun takipçisi olduk. Bu da bize yetkinin devamını getirdi. Bize gösterilen bu güveni sarsmayarak o güvene layık olmaya devam edeceğiz İnşaallah. 15 Mayıs 2018 yetki döneminde ilimizde sendikalara göre üye dağılımı şöyle oldu;

Sağlık – Sen : 3.723

Türk Sağlık- Sen : 823

Ses : 519

Malatya Sağlık Sen olarak bu süreçte bize güvenip destek olan herkese tekrar teşekkür ediyor, “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” diyoruz.

 

Mehmet BİNGÖL

Yönetim Kurulu Adına

Şube Başkan

PAYLAŞ :