SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI METİN MEMİŞ, MALATYA SAĞLIK SEN ŞUBE YÖNETİMİ İLE BİRLİKTE REKTÖRÜ ZİYARET ETTİ
17 Mayıs 2018, Perşembe

Malatya Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve beraberinde, Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Malatya Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Sayın Rektör Kızılay, "Evvela ilimize ve Üniversitemize yapmış olduğunuz bu ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor ho geldiniz diyorum. Bu gün bizm hergünki proğramdan daha yoğun bir günümüzdü. Üniversitemizin mezuniyet törenleri vs bazı proğramları vardı, oraya katıldım. Üniversitemiz Türkiyede isim yapmış bir çok üniversite ile yarışır durumda ve kalitededir. Özellikle Tıp Fakültemiz Büyük Üniversitelerin hastaneleri ile başa baş yrışmaktadır. Biz belki daha kırsalda olmamız hasebiyle sesimizi çok duyuramıyoruz ama çoğu tıp fakültelerinden ileride bir hizmet üretiyoruz. Özellikle karaciğer nakli konusunda dünyaya ismimizi duyurduk. Bu ve bunun gibi daha bir çok hizmetlerimiz var. Kadro anlamında birtakım eksikliklerimiz var. Özellikle yardımcı sağlık personeli noktasında eksiğimiz var. İnşallah bu eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bir takım projelerimiz var, Onları hayata geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmalar esnasında çalışan memnuniyetinide üst seviyede tutmak için gayret harcıyoruz. Bu vesile ile tekrar hoş geldiniz diyor teşekkür ediyorum." dedi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Memiş ise; "Öncelikle bu yoğun çalışma temposu arasında bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Biz de yoğun çalışma temposu içerisinde Malatya Şubemizin Ebeler, Hemşireler ve Anneler Günü etkinliğine katılmak ve kurumlarımızı ziyaret ederek çalışanlarımızı yerinde dinlemek için ilimize geldik. Malatya gördüğüm kadarı ile büyüyen ve gelişen bir il. Üniversitemiz ve özellikle Turgut Özal Tıp Merkezimiz hizmetleri ile ismini dışarı duyurabilen bir kurum. Bölgeye hizmet üretiyor. Birkaç defa geldiğim hastane oldukça kaliteli ve güçlü bir yapıya sahip. Çalışan personellerin ek ödeme noktasında bir takım talepleri var. Biz sendika olarak hep dillendiriyoruz, ek ödeme sistemi en kısa zamanda değiştirilip daha adil bir sistem getirilmelidir. Bunun yanında bizler sendika olarak yıpranma payının bir an evvel hayata geçirilmesini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan'ın vermiş olduğu talimatın yerine getirilmesini bekliyoruz. Ayrıca sabit ek ödemenin emekliliğe yansıtılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında sosyal ve özlük haklarının iyileştirilmesi için sürekli çalışıyoruz. Çalışanların refah seviyesini yükseltmek için çaba sarf ediyoruz." dedi.

PAYLAŞ :