SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI METİN MEMİŞ, MALATYA SAĞLIK SEN ŞUBE YÖNETİMİ İLE BİRLİKTE TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
16 Mayıs 2018, Çarşamba

Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ, Malatya Sağlık Sen Şubesinin daveti üzerine geldiği ilimizde birtakım ziyaretlerde bulundu. Sayın MEMİŞ, Genel Başna Vekili Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Hakan Parlakpınar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnesında Sayın Parlakpınar özetle; "Öncelikle ilimize ve kurumumuza yapmış olduğunuz ziyaretlerden ötürü teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Öncelikle hastanemiz hakkında kısa bilgi vereyim. Hastanemiz bölgeye hizmet vermekle yetinmeyip yurt dışından hasta alan bir hastahanedir. Özellikle Karaciğer naklinde Avrupa birincisiyiz. Dünyaya ismini duyuran bir hastanedir. Birçok ülkeden hasta gelmektedir. Ancak hastahane yatak kapasitemiz artık yetmiyor. Karaciğer nakil entitüsünün yapımı ile birlikte yatak artırımına gittik. Ancak yine yetmiyor. Öncelikle birçok projemiz var. Onkoloji, psikiyatri gibi yeni binalarda tıpkı karaciğer nakil enstitüsü gibi ayrı bir hastane gibi hizmet vermek istiyoruz. Yani yeni yerler açarak yatak sayısını hem artırıp hemde tüm hastane odalarının bir veya iki kişilik nitelikli odalara çevirmeyi planlıyoruz. Hamdolsun uzun çalışmalar sonucu sağlık turizmi belgesi aldık. Şimdi bir çok hasta yurt dışından gelip burada tedavi görebilecek. Birçok üniversite hastaneleri ile kalite bakımından yarışabilir seviyede bir hastaneyiz. Hizmette sınır yoktur anlayışı ile hasta yakınlarına hizmet veren bir otelimiz mevcut İnşaallah ikincisini nasıl yaptırabiliriz arayışı içerisindeyiz. Malatyamızda hayırsever iş adamları bir hayli var. İnşaallah bu yeni hizmet binalarını onlara nasıl yaptırabiliriz anlayışı ve çabası ile hareket ediyoruz. Yani Üniversite yönetimi olarak Rektörümüz başta olmak üzere bizler insanımıza nasıl daha kaliteli hizmet edebilirizin arayışı içerisindeyiz. Bu düşüncelerle tekrar hoş geldiniz diyorum" dedi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ ise; "Sayın Başhekimim, Öncelikle bu görevinizde başrılar diliyor, hayırlı olsun diyorum. Birkaç defa Bu hastanemizi ziyaret etme fırsatı buldum. Gayet güzel ve büyük bir hastane. Özellikle karaciğer nakli konusunda dünyaya ismini duyurabilmiş bir hastane. Bir çok başarı elde etmiş, bölgenin en büyük hastanelerinden bir hastane. Özllikle doğu ve güneydoğudan çok hasta geldiğini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın mirası bir hastane. Onuda Rahmetle yadediyoruz. Sizleride böyle heyacanlı, hizmet aşkı ile dolu görmek bizleride memnun ediyor. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Bildiğiniz üzere bizde Sağlık Sen olarak hastanemizde yetkili sendikayız. 600 e yakın bir üyemiz var. İnşaallah müsadenizle birkaç birimi ziyaret edip arkadaşlarla sohbet etmek istiyoruz. Onların dilek ve temennilerini yerinde duymak istiyoruz. Bize ayırdığınız bu kıymetli zaman için tekrar şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, tekrar bu görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra hastanenin birkaç birimini ziyaret edip çalışanlarla karşılıklı sohbet etti.

PAYLAŞ :