SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI METİN MEMİŞ, MALATYA SAĞLIK SEN ŞUBE YÖNETİMİ İLE BİRLİKTE İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
15 Mayıs 2018, Salı

Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ, beraberinde Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ, Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇIRAK, Şube Başkanı Mehmet BİNGÖL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep BENTLİ'yi ziyaret etti.

Ziyaret esnasında sayın BENTLİ özetle; "Yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı öncelikle teşekkür ediyorum, ilimize ve müdürlüğümüze hoş geldiniz. Turgut Özal Tıp Merkezinde görev yaparken yakın zamanda İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandım. Atanmamla birlikte Sağlık Bakanlığımızda da yeni bir teşkilat yapılanmasına gidildi. Bildiğiniz üzere üçlü yapı değiştirilerek İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında taşra teşkilatı yeniden yapılandırıldı. Ben göreve geldikten sonra başkan ve başkan yardımcılarının ataması yapıldı. Başkanlar, öncelikle daha önce bu işi yapan tecrübeli kişilerin olması nedeniyle sistemin işletilmesi noktasında çok zorlanmadık. Başkan yardımcılarının da çoğunluğu bu işi yapan kişilerden meydana gelmesi işimizi daha da kolaylaştırdı. Amacımız insanımıza ve memleketimize daha kaliteli hizmet sunmak. Bunun içinde ben ve ekip arkadaşlarımla elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. İstişare ederek en doğru karar vermek için gayret sarf ediyoruz. Sivil toplum örgütlerini önemsiyoruz. Sağlık Sen Şube Başkanımız Mehmet Bingöl ve ekibi ile görüşerek istişare ediyor ve çalışanların istek, dilek, talep ve şikayetlerini sendika aracılığı ilede dinleyip çalışanların memnuniyetini artırmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum” dedi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ ise özetle; “ Öncelikle bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yeni görevinizde başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum. Biz bu gün Malatya’ya yoğun bir çalışma temposu içerisinde bir gün ayırarak geldik. Bu dönemde illerimizin çeşitli programları oluyor. Biz de mümkün olduğu ölçüde oralara katılarak arkadaşlar ile görüşme ve onları dinleme şansımız oluyor. Çalışan arkadaşlarımızı sahada bizzat ziyaret etme imkanı buluyoruz. Malatya Sağlık Sen teşkilatımız, Başkanımız ve Yönetimde ki arkadaşlar çok gayretli ve özverili kişiler. Nadir teşkilatlarımızdan birisi. İstikrar içerisinde büyüyen bir teşkilat. Kendilerine bu bağlamda teşekkür ediyorum. Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız bu gün bir etkinlik düzenlemişler, ona katılmak çeşitli ziyaretlerde bulunmak fırsatı yakaladık. Arkadaşların programlarını inceledim, gerçekten çok güzel bir program hazırlamışlar. Katılımın da çok yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Bu tür etkinlikler çalışanlarımızı motive ediyor. Sendika olarak önceliklerimizin başında; yıpranma payının biran evvel ve tüm kesimi geçmişe yönelikte kapsayacak şekilde çıkarılması, sabit ek ödemenin emekliliğe yansıtılması, çalışan memurlarımıza da bayram ikramiyenin verilmesi ve yeni sağlık personeli alımının yapılması gelmektedir. Her platformda bunu dillendiriyor ve çalışmalarımızı ve girişimlerimizi sürdürüyoruz. Sayın müdürüm, tekrar yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Bizim Sağlık Sen olarak çalışanlarımıza katkı noktasında elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yaptığımızdan ve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

PAYLAŞ :