SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN METİN MEMİŞ MALATYA SAĞLIK SEN'İN DAVETLİSİ OLARAK İLİMİZE GELDİ
11 Mayıs 2018, Cuma

Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ ve Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇIRAK, Malatya Sağlık Sen Şubemizin davetlisi olarak ilimize geldi. Ankara'dan havayolu ile Adıyaman hava limanına gelen Sayın Metin MEMİŞ ve Kemal ÇIRAK'ı Yönetim Kurulu Üyeleri olarak hava limanında karşılanıp araçla alarak Çelikhan üzeri Doğanşehir ilçemize geldik.

Doğanşehir Devlet Hastanesi Başhekim'i sayın Uzm. Dr. Haşim ÖZDEMİR'i makamında ziyaret edip kısa bir görüşme gerçekleştirdik. Daha sonra Devlet Hastanesi yemekhanesinde tüm çalışanların hazır bulunduğu "Ebeler ve Hemşireler Günü" etkinliğine katıldık. Etkinlikte sağlık çalışanlarına kısa bir konuşma yapan sayın MEMİŞ, günün anlam ve önemi ile alakalı kısa bir konuşma yapıp Kurum idarecileri ve hemşireler ile birlikte pasta kesildi.

 Doğanşehir Devlet Hastanesi Başhekim'i sayın Uzm. Dr. Haşim ÖZDEMİR; Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ'e, Malatya Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet BİNGÖL'e ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra katılımcılara pasta ve yemek ikramında bulunuldu.

PAYLAŞ :