MALATYA SAĞLIK-SEN YÖNETİM KURULUNDAN ARAPKİR İLÇE ZİYARETİ
19 Ekim 2017, Perşembe

Malatya Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Arapkir ilçemize ziyaret gerçekleştirdik. Öncelikle Arapkir Ali Özge Devlet Hastanesine giderek buradaki birim ve servislerde görev yapan arkadaşları ziyaret ettik. Arkadaşların şikayetlerini, taleplerini, istek ve temennilerini dinledik. Sendikamız ve sendikal çalışmalarımız hakkında bilgi aktardık. Sendika üyesi olmanın önemini anlattık. Sendikamız Sağlık-Sen'in misyonunu ve bu güne kadar gerçekleştirdiği be başardığı kazanımları anlattık. Daha sonra hastane idarecilerin ziyaret ederek çalışanların isteklerini iletip karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek burada görev yapan hekim ve sağlık personeli ile karşılıklı istişarelerde bulunduk.

Arapkir Toplum Sağlığı Merkezine giderek burada görev yapan arkadaşlarla sohbet edip karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Son olarak Arapkir 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek arkadaşlarla sohbet ettik. Ziyaretlerin arkasından ilçe ziyaretini tamamlayıp ilimize döndük. Gidilen yer yerde Sağlık-Sen'e duyulan sevgi ve güven bizi ziyadesi ile mutlu etti.

PAYLAŞ :