MALATYA SAĞLIK-SEN EBELER, HEMŞİRELER VE ANNELER GÜNÜNÜ ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADI
15 Mayıs 2017, Pazartesi

Malatya Sağlık-Sen olarak, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Nikah Sarayı Sosyal Tesislerinde 15.05.2017 tarihinde “Ebeler, Hemşireler ve Anneler” günü temalı eğlence proğramı düzenlenmiştir.

Toplantıya idarecilerin yanı sıra kalabalık bir üye iştirak etmiştir. Toplantıya, önce Malatya Sağlık-Sen Yönetim kurulu tarafından hazırlanan ve ilçe ve işyeri ziyaretleri, kitlesel basın açıklamaları, basında biz, idarecileri ve çalışanları ziyaret, özel gün ve etkinliklerimiz konulu slayt gösterisi izlettirilerek başlandı. Sonra Hemşire Figen YILDIRIM tarafından günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra Şube Başkanı Mehmet Bingöl günün anlam ve önemini belirten konuşma ile birlikte çalışanların sıkıntı ve taleplerini dile getirdi.

Emekli olan hemşire Ayşe YURTÇU’ya da tüm ebe, hemşire ve anneler adına Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Cumali ALAN tarafından sendikamız adına plaket takdim edildi.

Yemek ikramından sonra müzük eşliğinde eğlence ile süren proğram geç saatlere kadar devam etti. Katılımcılar proğramdan ayrılırken anlamlı gün münasebeti ile bu proğramı düzenleyen Malatya Sağlık-Sen Yönetim Kuruluna teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdiler.

PAYLAŞ :