MALATYA SAĞLIK SEN YÖNETİM KURULUNDAN PÜTÜRGE İLÇESİ ZİYARETİ
13 Nisan 2017, Perşembe

Malatya Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Pütürge İlçesi Pazarcık Mahallesi ASM ve 112 ASH İstasyonu çalışanları ile Pütürge Devlet Hastanesi, TSM, ASM ve 112 ASH İstasyonu çalışanlarını ziyaret ederek dilek ve temennileri ile isteklerini dinledik.

Öncelikle Pütürge ilçesi Pazarcık mahallesinde bulunan ASM ve 112 istasyonunda çalışan arkadaşlarla sohbet ederek sağlık çalışanlarının beklentilerine yönelik karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Çalışanların isteklerini dinledikten sonra tatlı bir sohbet ve çay ikramından sonra burada çalışan meslektaşlarımız ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Daha sonra Pütürge Devlet Hastanesine giderek burada tüm çalışanları tek tek ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çalışanların bizden ve idareden beklediklerini ve temennilerini dinledik. Ayrıca çalışanlara sendikal çalışmalarımız, faaliyetlerimiz, kazanımlarımız ve hedeflerimiz konusunda bilgi aktardık.

Daha sonra hastane başhekimi sayın Uzm. Dr. Melike GÜRSEL'i ziyaret ettik. Hastane ve çalışanlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çalışanların istek ve taleplerini ilettik. Burada çalışan başhekim başta olmak üzere idareci ve çalışanlarınb büyük bir özveri ve gayret içerisinde hizmet ürettiklerini gördük. İl merkezine uzak olan bu gibi yerlerde görev yapan tabip, diş tabibi ve diğer personele teşvik amaçlı 4924 sözleşmeli kadro hakkı verilmesinin önemi üzerinde durularak bu talebin sendika aracılığı ile dile getirilmesinin önemi üzerinde duruldu.

Daha sonra hastane binası içerisindeki 112 ASH çalışanlarını ziyaret ederek karşılıklı istişarede bulunduk. Yine ilçedeki TSM ve ASM ye giderek çalışanları ve idarecileri ziyaret ederek dilek ve temennileri ile isteklerini dinledik. Sendikal çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. 

PAYLAŞ :