MALATYA SAĞLIK SEN YÖNETİM KURULU OLARAK GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN METİN MEMİŞ İLE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. AHMET KIZILAY'I ZİYARET ETTİ.
21 Mart 2017, Salı

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu olarak Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet KIZILAY'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında sayın KIZILAY özetle; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite ve özellikle Turgut Özal Tıp Merkezi hakkında bilgi paylaştı. Tıp fakültesinin büyük bir kadro ile Malatya ile birlikte bölgeye hizmet verdiğini, hatta uluslararası alanda sağlık hizmeti sunduğunu dile getirerek özellikle karaciğer nakli konusunda marka olan tıp merkezinin daha da geliştirilmesi noktasında çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Ayrıca çok yakın zamanda Kanser Hastenesinin de temelini atıp hızlı bir şekilde hizmete açmak için gayret sarfettiklerini söyledi. Üniversitenin bazı birikmiş borçlar ve personel eksikliği nedeniyle hizmette bazı sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek özellikle sendikadan bu ve üniversitelerin daha iyi hizmet sunması noktasında Ankara'da kulislerde dillendirilmesi noktasında yardım beklediklerini dile getirdi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ de görüşmede özetle; İnönü Üniversitesini daha önce ziyaret ettiklerini, bölgeye büyük hizmetlerde bulunan çok kaliteli bir Tıp Merkezinin bulunduğunu, üniversite hastaneleri içerisinde kapasite bakımdan üst sıralarda olduğunu bildiklerini söyledi. Üniversitenin özellikle ek ödeme ve maaş ödemeleri ile şirket bünyesinde çalışanlar nedeniyle ödeme sıkıntısı olduğunu ve dolaysıyla üniversitenin sıkıntı yaşadığını bildiklerin, ancak buna rağmen çok kaliteli bir hizmet sunduklarını bildiklerini söyledi. Üniversitelerin bu ve benzeri sıkıntılarına çözüm üretmek üzere Sendika olarak birçok rektör ve hocaları davet ederek çözüm için çalıştay düzenleyeceklerini ve siz sayın rektörümüzü de orada görmekten memnuniyet duyacaklarını dile getirerek diğer konularda da sendika olarak üzerimize düşen her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirerek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Görüşmeden sonra Sayın Rektör günün anısına bir hediye takdim etti.

PAYLAŞ :