KİLİS SAĞLIK SEN ŞUBESİNDEN MALATYA SAĞLIK SEN'E ZİYARET
11 Şubat 2017, Cumartesi

Kilis Sağlık-Sen Şube Başkanımız Sayın Hüseyin Özcan ve Kilis Sağlık-Sen üyesi Mahmut Demirsu sendikamızı ziyaret ettiler. Akşam saatlarında gerçekleşen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Sendikamızın girişimi neticesinde lisans tamamlama hakkı elde edildiğini ve bu sayede lisans tamamlama için İnönü Üniversitesine müracaatta bulunduğunu ve neticede bu üniversitede lisans tamamlama hakkı elde ettiğini dile getiren sayın Özcan, aynı zamanda bu üniversitenin staj uygulaması işlemini bu üniversitede yapma zorunluğu nedeniyle insanların mağdur olduklarını, yine sendikamızın girişimleri ile bu staj süresinin iki gün olarak üniversitede kalan sürenin ise herkesin çalıştığı kurumun bulunduğu ilde yapma fırsatı verdiğini dile getirdi.

Bu sebeple ilimizde bulunduklarını, Malatya'yı gezdiklerini ve çok beğendiklerini dile getiren Özcan ve Demirsu Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulunun misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu üyelerini Kilis'ta misafir ettmekten memnun olacaklarını dile getirerek Kilis'e davet ettiler.

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu adına konuşan Şube Başkanı sayın Mehmet BİNGÖL ise; "Kilis Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyelerini Malatya'mızda misafir etmekten mutluluk duyduk. Burası herzaman sizlerin yeridir. Bu ziyaretinizden ötürü şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimizi sunuyorum. İnönü Üniversitesindeki bu staj sorunu ile ilgili bir çok görüşmelerimiz oldu. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla başhekim ve Rektör Beyi ve Başhekim beyi ziyaret ederek sıkıntıları dile getirdik. Sağolsunlar onlarda böyle bir kolaylık sağladılar. Huzurunuzda onlarada teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşaallah en kısa zamanda Kilis Sağlık Sen'i ziyaret edeceğiz." dedi.

PAYLAŞ :