MALATYA SAĞLIK SEN AÇIKLADI; TERÖRÜ, TERÖRÜN ARKASINDAKİ İÇ VE DIŞ GÜÇLERİ NEFRETLE KINIYORUZ, TÜRKİYE; MİLLETİ VE DEVLETİYLE TERÖRÜ DE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ DE BİTİRECEKTİR....
14 Mart 2016, Pazartesi


Terör acımasız ve kanlı yüzünü Ankara'da bir kez daha gösterdi.
 Başta huzur ve güvenliğimizi hedef alan bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri, bu olayın arkasından sessiz kalarak destek olanları, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz.

Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsizdir. Bu vicdan yoksunu katiller, eylemleriyle doğrudan insanı, insan onurunu ve insanlığı hedef alıyorlar. Bu cani saldırı, Türkiye’ye, Türkiye’nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Bu saldırı, birlikte yaşama irademize, dayanışma kültürümüze, hep birlikte oluşturduğumuz kardeşlik iklimine yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı, demokrasimizin gelişmesini, demokratik standartlarımızın yükselmesini, sivil siyaset alanının genişlemesini engellemeye çalışanların kirli işbirliği hamlesidir. Bu saldırı, hukukun üstünlüğünden, hakların zenginleşmesinden, güvenlik-özgürlük dengesinin özgürlük lehine şekillenmesinden rahatsızlığın dışa vurumudur.

Ankara’daki kalleş saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice, haince saldırıları lanetliyoruz.

Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak. Bunun gerçekleşmesinden korkanlar, bunu engellemek isteyenler, geçmişte de oldu. Bugün de var. Yarında olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır.

Bu tür karanlık planlarla ülkemizi karıştırmak isteyenler kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletimiz sahip olduğu sağduyu ile bu hain planları her zaman boşa çıkarmayı bilmiştir. En büyük temennimiz bu alçak saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması, faillerinin yakalanması ve arkasındaki karanlık güçlerin ortaya çıkarılmasıdır.

Bu saldırı, küresel krizlere, bölgesel gerilimlere rağmen ekonomik büyümesini sürdüren, sosyal kalkınmasını devam ettiren Türkiye’yi içe hapsetme tezgahının yeni bir versiyonudur. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye’nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Malatya Sağlık-Sen ailesi olarak;Türkiye’nin bütünlüğüne sahip çıkmaya, milletin ve iradesinin yanında yer almaya, birlikte yaşama kültürümüzün ve kardeşlik iklimimizin zeminini güçlendirmeye, Türkiye’nin aydınlık gelecek yolculuğuna katkı sunmaya ve milletimizin huzur, refah ve barış içerisinde yaşamasında sorumluluk almaya devam edeceğiz.

Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, Yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine, Türkiye’nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz.

Bu inançla, Ankara / Kızılay’daki terör eyleminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha ALLAH’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :