Sağlık Bakanlığı Personeli 2023 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı
02 Ocak 2023, Pazartesi

     6. Dönem Toplu Sözleşme'de iki yılda bir yapılması konusunda mutabık kaldığımız “GÖREVDE YÜKSELME ve UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ” sınavı duyurusu Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlandı.

     Görevde yükselme yazılı sınavı için başvurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://yhgm.saglik.gov.tr internet adresindeki Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinde yer alan başvuru ekranından 02-11 Ocak 2023 tarihleri arasında, adayların başvurduğu ve öğrenim durumu itibarıyla atanacağı kadro unvanını ihraz ettiğini belgeleyen diploma, çıkış/mezuniyet belgesi veya geçici mezuniyet belgesi ile başvurulan kadrolara göre istenilen diğer belgeler de eklenerek elektronik ortamda yapılacaktır.

     Unvan değişikliği yazılı sınavı için başvurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://yhgm.saglik.gov.tr internet adresindeki Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinde yer alan başvuru ekranından 02-11 Ocak 2023 tarihleri arasında başvuru yapılacaktır.

     Başvurusu alınanların görevde yükselme yazılı sınavı ve unvan değişikliği yazılı sınavı 25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da 12 il merkezinde yapılacaktır.

        Şimdiden başvuru yapacak üyelerimize başarılar dilerim.

 

Mehmet BİNGÖL

Yönetim Kurulu A.

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı 

PAYLAŞ :