Banka Maaş Promosyonu
17 Kasım 2022, Perşembe

     Değerli Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Üyemiz;

     Bir çok konuda olduğu gibi banka maaş promosyonu konusunda da görüş ve fikirlerimizi İl Sağlık Müdürlüğü, İlimizdeki Bankalar ve kamu oyu ile paylaştık. Tüm aşamaları yetki sendika olarak takip ediyor ve gelişmelerden siz kıymetli üyelerimizi bilgilendiriyoruz.

     İlimizde yapılan banka maaş promosyonu istenilen rakama ulaşmadığından iptal edilmişti. Süreci İlimiz düzeyinde istişare içerisinde, tüm çalışanların en iyi tutarı alması için yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz.

     Bu süreçte ayrıca İller arasında tutar adaletsizliği olmaması adına Merkezden yani Sağlık Bakanlığı tarafından bir planlamanın yapılması ve planlama için çalışanlarımız adına talep ve önerilerini ilettik. Böylece Bankalar ile görüşmeler yapılarak illerdeki tarih farklılıkların ortadan kaldırılarak bir bütünlük oluşturulması sorunun çözümünde önemli bir adım olacaktır.

     Ayrıca,Bakanlığımızın öncülük yaprak bir taban fiyat oluşturulması gerektiğini ifade ettik.

     Bugüne kadar gelinen süreç içerisinde yapılmış olan görüşmeleri yakından takip ettik ve ediyoruz. Sendika olarak Sadece Sağlık Sen süreci her alanda takip edip çalışanlara en yüksek miktarı kazandırmak için mücadele etmiştir etmeye de devam edecektir

     Sonuç olarak, Banka ile yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindiğini, süre ve toplam ücrette bir bütünlük oluşturularak yakın bir zamanda sürecin olumlu şekilde sonlanacağını düşünüyor ve gelişmeleri siz değerli çalışanlarımız ile paylaşacağız.

 

Mehmet BİNGÖL

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı 

PAYLAŞ :